3 bloggtips- adventskalendrar

Gammal skåpmat i en trevlig liten app til telefonen.

En snabb titt på min Timehop från förra året ser jag att jag precis tänkte blogga om samma sak dagen till ära. Det är ju första december i dag. Första luckan i alla kalendrar som ivrigt öppnas. Jag har ingen. Har väl provat med otaliga chockladkalenderar med den följden att jag ätit upp hela alltet ett efter ett par dagar.

Nu tänkte jag inte tipsa om choklad utan om 3 roliga kalendrar ute i bloggsfären.

  • Henrik Öijers. Den är väl ett måste nu när det närmar sig jul! Det är verkligen en kalender som har grymma priser. In och tävla du med, eller öppna luckor heter det visst.
  • Jessica Claréns. Den är lika välfylld och lovande den med. Just i dag kan du vinna Bounce Energy Balls.
  • Johan Lindqvists. En annorlunda men mycket intressant kalender. Du vinner inget mer än trevliga racereports och läsning!

Jamen lycka till då! Själv ska jag försöka att återgå till livet och äta upp mig lite. Den där kompiskampen i går var överjävlig. Framförallt i dag. Jag är seg, trött och hungrig och försöker tagga till för ett pass RPM i dag. Mina deltagare vill nog ha en alert instruktör.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: