5 frågor- en sån där lista

Har för mig att jag inte skulle posta listor på ett bra tag? Någon som minns? Eftersom vi är i Rättvik och har andra saker för oss än att träna, fika och fundera på blogginlägg tänkte jag ett tidsinställt list-inlägg passar fint. För det är lite svårt att inte ta bollen när Anna passar en trevlig ”Fem frågor”.

Då kör vi då.

Vilket livsmedel kan du inte leva utan?
Kaffe. Jag skulle inte klara mig utan mitt morgonkaffe. Inte lunchkaffet heller. Eftermiddagskaffet och kvällskaffet skulle jag behöva dra ned på. Nu innehåller ju inte kaffe så mycket energi och på bara kaffe kan jag inte leva. Då säger jag bröd. Ja just precis bröd. Sånt där ofantligt farligt proteinsnålt och kolhydratsladdat bröd som en del tycker. En skiva nybakat bröd med ilte smör är tametusan det bästa som finns. Eller en skiva bröd med en ostbit, med en skinkbit eller med lite avokado. Mumma för tandlösa rävar.


Ett gäng nybakade ciabattor. Inget för veteskrämda.

Godaste efterrätten?
Svårt. Jag äter inte så mycket efterrätt. Fikabröd däremot är gott. Men kladdkaka klassas som efterätt om den äts efter middagen. Så kladdkaka eller varför inte en god pannacotta med hjorton på toppen? Inte dumt det heller.

Vad tränar du helst en dag då du har all tid i världen?
Sommar och höst blir det en långtur på MTB i fjällen helst. Fika i ryggan och upptäckarkänslan på. Stigfinnande är det roligaste jag vet. Vintertid är det självklart en distansrunda på längdskidorna. Helst ska solen skina och träden vara ulliga. Nu i vinter tror jag en tur på skejtskidorna blir fina minnen.

I sällskap blir fjällen extra fina!

Bästa träningsredskapet?
Har jag tillgång till Fristilens gym står bosubollen högt i kurs. Med den går de flesta övningar jag gör att göra lite jobbigare och lite mer utmanande. Balansen tränas upp och det gillar jag. Annars är min TRX-grunka ett perfekt träningsredskap. Lätt att ta med, går att göra många bra övningar. Trodde ni att jag skulle skriva trainern? förvisso det bästa träningsredskapet vintertid när latmasken inte orkar klä sig. Men jag hyser en hatkärlek till den.

Vad är du tacksam för just nu?
Just nu är jag tacksam att jag har fina människor omkring mig. Tacksam över att jag har min familj.

Jag tänker passa över listan till Lina för jag vill höra lite mer bakom träningsLina! Så på´t nu va!?

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: