älska Medvinden!

dubbar är bra, dock sitter de som skit.
Jag har legat i i helgen, träningsmässigt allstå. I fredags vilade jag dock. I går efter en redig vandringstur efter skatter tog jag mig i kragen och provade löparbenen. Det börjar ju bli dags att återuppta (om man nu kan säga det efter att sporadiskt gjort några tappra försök i höstas) löpningen. Med knäskydd och RPM 50 i lurarna gav jag mig i väg bortöver Brunflovägen. Jag hade ett sånt flyt i går, benen ville bara springa, blev på riktigt hög, faktiskt, det kändes som jag var bra mycket lättare än de kilon jag har på kroppen. Sprang sedan in mot stan igen, ned till badhusparken och funderade faktiskt på att springa längs med storsjöstråket och bort till Minnesgärde. Men valde klokt nog att springa hem. Runkeeper loggade nästan 7 km, mycket bra gjort av mig och inte mer ont i knät än att det gick att uthärda! Nya skor ska inhandlas redan i morgon.
I dag var det strålande solsken och lite mindre blåst än i går. Tog därför chansen och gjorde en vända ute på Medvinden. Det gäller att ta tillvara på de chanser man får, snön smälter snabbt. Isen är också så bra, tror inte att det har varit bättre förhållande på flera år. jag gjorde även en vända i torsdags. All skidåkning har gett mig starkare ben och framförallt bättre stavteknik, nu får jag ut något av stavarna, inte bara stöd som tidigare.

Cissi passar på att få gratisvåffla.

2 mil blev det i dag i raskt tempo, runt 21 km timmen, inte många som åker om. Cisis mötte upp mig i badhusparken för lite fika.

Vi avslutade helgen med ett besök på storsjöbadet, jag orkade faktiskt inte simma alls i dag, åkte i stället rutsckana och bubblade. Härligt det med!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: