Det kom ett paket…

Ja då, beställt från Simbutiken i söndagskväll. Dolme, flytplatta, simfötter och paddlar. Till det fick man en liten behändig nätpåse. Jag tror detta blir riktigt bra, griper liksom efter alla halmstrån jag kan hitta i jakten på att lära mig simma. Just dolmen ser jag framemot, nu kan jag fokusera på mina armtag för att sen koppla i hop det. Simfötter är rätt käckt. Nu är jag simsugen så det skriker om det. Men det är vilodag i dag, kroppen bad mig att ta det lungt under dan, börjar man få svimningskänslor i sittande läge är det läge att stressa av lite. Nu handlar det väl mest om att jobbet stjäl enorma mängder energi på många olika sätt. Och så har jag slarvat med mina vilodagar.

Men på tosdagmorgon, med viss reservation att inte vakna av klockan, ska jag infinna mig på badet vid 6 för att hinna klämma av 45 minuter innan jobbet. Fredag blir vilodag då det vankas personalfest i Dvärsätt.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: