Helgen och upp till #kompiskamp

Det börjar väl kännas rätt tjatigt med ”hej jag har åkt skidor”? Cykelbloggen blir skidblogg och trainermisär. Men det är svårt att låta bli skidorna när jag bor i ett vinterland. I stället för lång redogörelse över helgens bravader får ni helgen i bilder i stället.

Helgen har varit bra. Det var #nofilter häromdagen. Nu ger jag det #reload och #mångaskratt. Dottern har haft pojkvännen på besök och killen har humor.

Måndag i dag. På schemat förutom att arbeta står även decembers försök på kompiskampen. 20 minuter så hårt det går. 20 helvetiska minuter på trainern. Det känns som jag kommer att få gräva djupt för att kunna öka någon stackars watt.

Jag ramlade lite illa i lördags i skidspåret och min sätesmuskel mår inte hundra. I går när vi skejtade kändes det inte så mycket mer än jag verkligen tog i. Undrar hur det kommer att gå att cykla? Å andra sidan kanske får jag någon annan smärta att fokusera på.

Heja mig och jag återkommer väl till kvällen med rapport över eländet. Kompiskampen alltså, inte min skinka.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: