Veckan som kommer

Från lördagens fina och lugna tur runt Frösön. Åreskutan i fonden och fotografen är i vanlig ordning Hasse.

God dag. Eller god lunch eller hoppas du har ätit något gott! Jag har lite kvar av min lunchrast och passar på att posta en ”veckan som kommer”. Det var ett tag sedan. Oftast när mina dagsinlägg kommer upp på bloggen är de tidsinställda. Blogga på arbetstid är inte okej för min del. Därför gillar jag skarpt funktionen att tidsinställa inläggen. Så nu har den som undrat över varför jag kan och hinner blogga när jag jobbar fått svar på frågan.

Jag är trött som attan i dag. Mest för att det blev sent i går. Jag var så upprymd och speedad efter Happyride-turen i går kväll och hade svårt att somna. När klockan ringde vid halv sex hade jag mer än gärna somnat om.

Nu över till vad inlägget skulle handla om. Den kommande veckan som ser ut som sådan men säkert ändras lite.

I dag måndag- Övervinner jag min trötthet och kör spinning i kväll. Tisdagspassen blir måndagspass under sommaren och jag hoppas mina stammisar kommer även fast jag byter dag. Jag har ett nästan helt nytt pass att presentera i kväll. Grunden från onsdagens 45:minuters. Kommer att bli fint!
Tisdag– Hoppas jag att vi kommer i gång med tjejcyklingen igen! Får se om någon/några nappar och att vädret vill oss väl. Jag vill försöka att hinna med en morgonstyrka i gymmet om kroppen är med på noterna.
Onsdag– Går allt som planerat och Hasse känner sig piggare blir det GP-premiär för i år! Hej och hå vad avhängd jag kommer att bli men det är rackans bra träning att snurra runt så där med mjölksyrefulla ben. Dock tror jag att har en begynnande bra mtb-form. Kanske det hjälper lite för ovana landsvägsben i högre tempo än i Spanien. Vi får se!
Torsdag-  Kristi Flygare och jag är ledig. Vi planerar att cykla upp och hälsa på min pappa i Järpen. Fika och cykla hem. Jag har dock inte sagt det till honom än. Är han inte hemma blir det med all säkerhet cykel av något slag.
Fredag- vilodag för min del. Det behövs nog. Packa lite och sedan åka ned till stugan när jag jobbat klart.
Helgen spenderas i Storhogna. Cyklarna följer med. Jag hoppas att det är fint grusvägsföre och jag ska samla lite höjdmeter.

Dottern åker till Lyckselse på jaktmässa. Nya intressen med andra ord. Annars händer inte så mycket utanför träningslivet.

Ha en fin vecka!
0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

  • Anonym

    maj 11, 2015 at 11:39

    Det ser ut som du lagt på dig ganska mycket vikt om man jämför med bilder från i vintras. Inte så smart om du nu tänkt att bli ditt "bästa jag" i sommar som du skrev tidigare i höstas. Inte så smickrande direkt. Sluta med cykelfika kanske?

    Svara

Kommentera

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: