Veckans plan -att bli frisk

Det är väl inte fullt så allvarligt som det låter. Jag är bara lite krasslig. Typiskt så att säga. En vecka innan avfärd till Spanien. Om jag kände mig stark som Bamse i går är det inte riktigt så i dag. Eller jag kände mig lite svag på slutet i går. Den där känslan av att helt ta slut på en sekund och inte orka mer. Då åkte jag ju hem och lagade mat. I går kväll fick jag rejäl huvudvärk och vaknade flera gånger i natt av det.

Jag var inte piggare när jag vaknade utan sjukskrev mig och somande direkt när vi kom till stan. Vaknade lagom till att Malou på Efter tio avslutat ett maxpulstest. Jag drömde att jag slet sönder stakmaskiner på ett konkurernade gym i stan för att jag var för stark. Jag träffade min personliga tränare som tyckte att jag kunde bli lite bättre på att cykla. Jag blev sur och tog min brandbil hem.

Feber? Med all säkerhet. Så hörde jag väl hur de pratade träning på teven när jag sov. 

Så veckans plan:

* Att krya på mig så jag kan återgå til jobbet snart.
* Packa och få Cecilia att lyckas packa ned allt som hon ska ha med sig utan att glömma hälften.
* Efterlysa hennes pass som skulle ha blvit klart i torsdags.
* Baka en tårta till henne i morgon. Hon blir hela 15 år(!?)
* Hasa ned på stan och köpa presenter till henne.
* Tvätta lite cyklar och träningskläder.
* Lägga in räkningar som får dras automatisk.

Inte mer fancy än så här på Ringvägen. Träna då? Ska hon inte? Kanske. Får se om jag är pigg på onsdag när jag ska hoppa in och köra spinning för en kollega. Hasse är snäll och tar mitt pass i morgon. Om jag inte känner mig det minsta okej blir det inget i veckan. Det är inte den som tränar mest som blir bäst.

På lördagmorgon åker vi till Sundsvall och hälsar på min bror och hans flickvän. De har nyligen fått barn. Sedan åker vi till Rättvik och mellanlandar där tills natten mot måndag. Då åker vi vidare mot Arlanda och lyfter mot Allicante vid 6-snåret på måndagmorgon. Då är det äntligen dags för cykel i kortkort. Glass och kaffe i solen i någon liten spansk by. Rebate och Torrmendo. Två fina ställen. Bad och grill. Semester!

Så ha en bra måndagskväll vänner.
0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Kommentera

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: