Superpepp på tjejsällskap i morgonkväll!

God kväll! Jag studsade lite extra på väg hem från jobbet i dag med ett litet förväntansfullt pirr i magen.

Arkivbild från förra sommaren när vi cyklade delar av Frösö kort. 

I morgon ska jag nämligen ut med ett gäng tjejer på Frösön och cykla mtb i morgonkväll. Förra sommaren diskuterade vi lite på Facebook om att cykla tillsammans. Det ledde till att jag hojjade med Hanna på Frösön och gjorde en oförglömlig tur till Glen.

Jag saknar lite tjejsällskap i skogen och slängde ut en fråga både på Facebook och i min umgängeskrets/arbetskollegor och fick napp! Det finns många tjejer som cyklar här och sällskap är alltid trevligt. Lite extra roligt är att min dotter är jättepepp och har längtat! Fem stycken är vi just nu.

Så i morgonkväll är vi ett litet gäng som samlas i badhusparken vid 18.00 och bara rullar ut tillsammans. Utan krav på fart, nybörjare som van. 

Så om jag har kvinnliga skogscyklande läsare från stan med omnejd så kom gärna ned till badhusparken och häng med ut i morgon. Jag hoppas och tror att det kommer att bli fler turer, redan nästa vecka!
Ta med slang så har jag verktyg med mig. Hoppas att vi ses!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: