Bloggsvepet

God kväll. Även om söndagen fick ett blogginlägg på förmiddagen har jag inte glömt veckans Bloggsvep. Vi kom äntligen ut på ett adventsäventyr som jag tänkt 3 söndagar innan men inte fått till. Ett sådant där litet vardagsäventyr som inte kostade mer än att ta sig upp ur sängen och en halv flaska glögg. En magisk morgon som jag kommer att bära med mig länge. Vi är bra på sådana här saker Hasse och jag och har vi dessutom en vän som är lika sugen på lite galna saker och kommer med fina förslag blir det bara roligare.

Veckan har i ärlighetens namn inte innehållit så mycket bloggläsande för min del. Det har i stället varit afterwork med jobbet, afterbike med Happygruppen och en del slöhäng i soffan. På toppen en liten släng av julstress för att klura ut vad dottern ska få i julklapp. Men lite i bloggtips och Instagramtips har jag ändå att bjuda er på den här veckan.

  • Det är juletider och många happenings i träningsvärlden och cykelvärlden runt om i landet. Jag följer en del cykelgrupper på Facebook och bilder med grupper som cyklar i tomtedräkter duggar tätt. Här i Östersund har det i helgen ordnats tomtecyklig eller skäggride. Vi kunde inte vara med men tog del av den turen via Bitte Håfs blogg!  I Malmö anordnades tomtelöpning som Anna bloggande om på sin blogg Piggelina. Kul!
  • Mattipset för denna vecka bli ett recept på picklad rödlök signerat Jessica Clarén. Picklad rödlök kan vara det godaste jag vet och vi pratade om det häromdagen. Att vi borde göra det i bland. Det här klarar till och med jag av som inte är en stjärna i köket. Troligen kommer Hasse vara först på bollen innan jag hunnit med. Men det gör inte så mycket. Picklad lök på julbordet, check.
  • Mari skrev ett tänktvärt inlägg om en tänkvärd sak i veckan. Om att lära sig göra en sak i taget för att må bättre. Jag multitaskar ofta, så som Mari i bland omedvetet. Inlägget fick mig att reflektera och tänka till precis som Mari ville med det. Läs!
  • Anna Jansson skrev ett bra inlägg i veckan om året som gått. Ett år av utbrändhet som hon modigt och starkt delar med sig sina tankar kring.
  • Veckans Instagramtips blir av det lite humoristiska tipset. Ett konto med en stor portion humor. Triatlars säger jag bara!
1

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

5 Comments

Kommentera

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: