Majs fösta vecka och vi har bjudits på sol och värme ända fram tills i dag då det likt april snöade. Jag har cyklat i korta cykelbyxor och utan överdragsjacka. Så jag har cyklat. Kanske alldeles för mycket eftersom jag är lite skakis i ben oh armar just nu. Men med ny cykel är det svårt att låta bli. I morgon blir det vilodag. Det har varit tävlingspremiär för många av de mtb-cyklister jag följer. Bland annat körde Marie Krysander Lidingloppet-MTB i helgen. En fin tid fick hon och roligt att se våra fujitröjor på bild! Den bild som kanske väckte mest värme i hjärtat från helgens tävling var ändå den på Claes som friande till Erika. Är det någonstans det är alldeles rätt tillfälle för att fria och göra till Erika är vid en målgång på ett cykellopp. STORT grattis till er båda!

Nu över till svepet.

 • För någon vecka sedan publicerade Aftonbladet en artikel om en redan smal tjej som oerhört kort tid gick ned 10 kg. Hon ville inte skämmas på stranden i år. Helt jäkla sjukt om jag ska tala klarspråk Det blev en stor snackis. I veckan postade Sara Dahlström ett riktigt bra inlägg om hur hon såg på saken. Inlägget Sara 24, har inte gått ned i vikt är veckans bästa.
 • Sofie Lantto skrev ett inlägg med både glimten i ögat och lite allvar. Triathleter kan inte cykla sätter lite fingret på den lite skitnödiga attityden i allehanda cykelforum. Där åsikterna haglar kring hur det får se ut och inte, om alla regler som omgärdar cyklingen och hur lätt det är att göra fel om man inte har allt under kontroll.
 • Det har som sagt varit tävlingspremiär i helgen och Ingrid Kjellström postade en racereport från Lidingö i helgen. Nellie Larsson skrev också om sitt lopp och det trista i tågstopp och att damerna inte fick egen start.
 • Jag har tipsat om Zeinas Kitchen förut och det är en blogg som jag återkommer till ofta. Hon har så många spännande och lättlagade recept som de allra flesta klarar att följa, dvs bland annat jag. Hon postar även veckomatsedlar vilket är alldeles förträffligt. En sådan finns nu ute på hennes blogg och någon av rätterna ska vi nog prova i veckan.
 • Veckans klipp är en fin film som visar det allra bästa av min stad Östersund. Jag såg den på facebook i veckan och tänkte att attans vad bra jag bor. I bland är det bra att påminnas för man blir lätt hemmablind!
3

4 Comments

  1. Helena maj 7, 2017 at 21:51

   😂 blev visst två inlägg i dag;-) tack! Jag är nöjd över den och vill mest cykla hela tiden men nu säger huvudet VILA! Jag lyssnar…

   Reply
 1. Cykelkatten - Cykel, punk och kärlek! maj 8, 2017 at 10:16

  Det är väl mest det att triatleterna – precis som alla andra som föredrar att cykla solitärt – ofta behöver få sig lite mer klungvana innan de sätter igång och tävlar i t ex linje. Det kraschas lite för mycket annars 🙁 Kläderna etc. är väl förstås struntsamma om man inte är intresserad!

  Tack för ett som vanligt roligt inlägg 🙂
  Cykelkatten – Cykel, punk och kärlek! recently posted…Speakern pustar ut.My Profile

  Reply
  1. Helena maj 8, 2017 at 18:50

   Det har du alldeles rätt i, det där med klunga. Sedan förstår jag ju såklart att regler ofta är med glimten i ögat även om det ibland kan gå lite överstyr!

   Reply

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.