Bloggsvepet

bloggsvepet1

Söndag igen och jag sammanfattar lite av veckan som gått i sociala medier. Omslagsbild får bli en höstigare variant. För den som är nyfiken så är det vy från Varggransfjället ut mot Vemdalsskalet.

  • Det är hösttider för de som pendlar till jobbet. Det kräver lite smarta klädesval. Hasse Gustafsson bjöd i veckan på en bra guide till hur du pendlar varmt. Likaså dök en liknande guide upp på Bicycling på samma tema.
  • Linda som driver bloggen Aktiv Vardag publicerade i veckan ett bra och tankeväckande inlägg om barn och deras träning. Hur balansen ska hittas, om spontantidrott och att man inte kan hejda barnen att röra sig. Allt utifrån hennes egna erfarenheter.
  • Ida, tjejen bakom bloggen Träningsblogga och en av tjejerna i Bloggar om Hälsa skrev i veckan inlägget ”Med en doft av svett och liniment”. Hur hon gick från att hata löpning för tre år sedan och nu är anmäld till sitt andra fjällopp. Det kan vara konstigt det där hur man ändrar sig. Fast får man chansen att springa fjäll är det svårt att inte älska det!
  • Lax med saffran och tomat. Låter hur gott som helst! Hos Linneas skafferi får ni receptet. Vi äter för lite fisk hemma hos oss, mest för att fantasin tryter. Det här får bli veckans fisk! Förresten finns det så mycket mer än fisk hos Linnea, som frrukostinspo och kakor som får det att vattnas i munnen. Bloggen ligger som bokmärke hos mig!
  • Veckans Instagramtips är cykelrelaterat. Cecilia Thomassons konto bjuder både på sköna fjällcykelbilder och en hel del enduro. Har du inte kikat in på hennes konto är det dags. Det är cykelinspo när det är som bäst helt enkelt.

screen-shot-2016-09-25-at-18-17-21

2

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

8 Comments

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: