Följer ni mig på Instagram kanske ni såg  min #bestnine för 2016 i början av Januari. En samlig av de 9 mest gillade bilderna förra året. Det är lite roligt att se vilka bilder som blev populärast och att det inte var de bilderna som jag trodde det skulle bli. Ett genomgående tema på de 9 mest gillade bilderna är snö och fjäll. Alla från oktober och fram till december. Sex av nio bilder tagna med riktig kamera och bilder som är lite mindre ren träningsrapport och mer det som jag tycker om att fota när jag inte tänker sociala medier.  Bilder som är lite utanför det som jag brukar posta.

Det är roligt att just dessa bilder är de bästa nio när jag lagt ned lite extra krut på den. Fotografering är något jag gillar mycket och  jag gick en estetisk linje på gymnasiet med just foto som huvudinriktning och hängde mycket i mörkerrummet på den tiden. Sedan la jag tyvärr det intresset på hyllan någon gång i småbarnsåldern när tiden inte räckte till. Nu är jag ringrostig men fräschar upp kunskaperna så sakterliga.

Det festliga är att den här sviten bilder bortsett från mörkerbilden på cyklister håller ungefär samma ton eller tema. En enhetlig samling även om motiven inte är det.

Det hände något med mitt Instagramkonto under sensommaren. Det tillkom fler följare och det blev mer aktivetet runt mina bilder. Visst kommer och det går ”spökföljare” i form av företag och andra som raggar följare i sin tur. Följarantalet hoppar upp och ned när någon tillkommer och några försvinner men det stabiliseras ändå och växer sakta men säkert.

I bland känns det lite läskigt att det faktiskt är så många som följer mitt konto, är intresserade av vad jag gör, som kommenterar och gillar. Mitt spretiga konto som i bland blir lite enhetligt när kameran följer med i fjällen. I bland har jag tänkt att ha ett separat konto för fjällbilderna, i bland försökt att tänka enhetligt men faller tillbaka i det som ändå är jag. Spontant, i bland lite mer fotolikt och så spretigt. Jag gillar själv sådana konton.

Instagrammar du? Lämna en kommentar med ditt namn på kontot så får jag kika! Jag gillar att upptäcka nya konton, hitta lite inspiration och drömma mig bort lite. Det behöver inte vara träning eller cykelrelaterat. 

0

6 Comments

 1. Helena februari 10, 2017 at 06:04

  Spretar också med mina Instagraminlägg. Är inte bekväm än att ta selfies, men jobbar på att bli bättre på det. Både i blogg och på Instagram.
  Tack för tipset med dubbdäcken för en tid sedan. Blev senaste inlägget på Instagram.
  @helenasfritid
  Helena recently posted…Att planera är en del av resanMy Profile

  Reply
  1. Helena februari 10, 2017 at 13:31

   jag tänker att spretiga konton är de som är mest intressanta. Det är lite mer verklighet i det! Det har inte heller jag varit, men bryr mig inte så mycket nu om selfies blir konstiga eller i mina ögon rätt fula. Det är liksom jag! Vad roligt att det tipset kunde ge inspo!

   Reply
 2. Anna februari 10, 2017 at 14:03

  @annaginstmark på Instagram.
  Personliga instagramkonton är ju roligast. Än att ta upp ett konto som enbart är en person som lyfter hantlar på 98% av bilderna. Det blir ju lite tråkigt. jag gillar när det är personligt och jag får följa utveckling och tankar i allmänhet.
  Fast jag är nog ganska dålig på att trycka gilla, även om jag gör det.
  Anna recently posted…En hund begravdMy Profile

  Reply
  1. Helena februari 10, 2017 at 18:28

   Håller med dig Anna! Jag var precis in på ditt konto!

   Reply
  1. Helena februari 11, 2017 at 23:24

   Precis! Och det kanske också är det intressanta? Livet liksom 🙂

   Reply

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.