En bra torsdagskväll

  
Jag gör ju lite annat än att bara träna, även om jag inte cashat in en enda träningsminut den här veckan. Som i kväll, ett par timmar på ett fik i stan två vänner från gymnasietiden. Skratt och minnesluckor när jag insåg att jag faktiskt inte kommer i håg särskilt många från gamla klassen. Ljudnivån på oss tre 36-åringar var i klass med ett gäng tonåringar. Äh så får det vara i bland. 

Vi konstaterade att det måste ha varit minst tre år sedan vi sågs på riktigt och inte bara via Facebook.  Så är livet i bland och vi lovade varandra att inte vänta lika länge igen.

Ett välbehövligt avslut på torsdagen som annars varit lite märklig. Nu ska jag dricka lite kvällskaffe (jag sover faktiskt bättre då) och plocka fram cykelkläder. Jag är pigg och tänker smyga i gång kroppen med nyfikengruppen i morgon. Äntligen lite cykel, äntligen lite rörelse. 

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Kommentera

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: