Kroppstatus och en ledig dag.

IMG_0735

God förmiddag eller snarare lunch! Jag sitter parkerad i soffan framför datorn och försöker att sammanfatta söndagens äventyr. Det är svårt att inte skriva en roman. Jag måste nog korta ned annars kanske ni tröttnar?

Kroppstatus i dag är värre än i går. Visserligen var jag så öm i kroppen i söndagskväll och i går morse att jag inte kunde kamma håret, klä mig eller öppna dörrar. Framåt eftermiddagen gick det över och jag kände mig oförskämt pigg. Ångrade nästan att jag tagit en extra dag ledigt. I dag däremot är den värsta ömheten över men jag mår illa. Så där kräkilla och det snurrar jag står och går. Jag är trött och så svullen i kroppen att jag inte får av mig förlovningsringen. Oerhört glad att jag är ledig. Det tar mycket på kroppen att köra långt även om pulsen låg på 128 slag i snitt  under loppet i söndags. Mentalt har jag inte riktigt återhämtat mig och inte riktigt smält vad jag har gjort. Det kommer över mig i bland att jag faktiskt har åkt 20 mil på skidor men det känns mest som jag har åkt ett träningspass på skidor. Konstigt, jag borde ha känslorna utanpå. Men det kommer, måste bearbeta lite grann.

Något som däremot har gett mig känslorna utanpå är alla fina kommentarer jag fått efteråt. Jag är överväldigad och tårarna har runnit när jag läst allt. Jag har inte haft en chans att svara på allt men jag har läst. Varenda kommentar på bloggen, på Facebook och på Instagram. Det är svårt att förstå att så många har varit intresserad av vad jag har gjort, som till och med och har beställt sms.tjänst som kostade pengar! Tack så otroligt mycket för ert stöd! Det har betytt massor ska ni veta! 

Nu ska jag vingla ned till tvättstugan och sedan luncha med Hasse och Henrik. Sedan kommer Cissi hem och senare dyker min syster Jessica upp. Hon är hemma från England och jag har längtat så efter att få träffa henne.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

4 Comments

Kommentera

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: