IMG_0735

God förmiddag eller snarare lunch! Jag sitter parkerad i soffan framför datorn och försöker att sammanfatta söndagens äventyr. Det är svårt att inte skriva en roman. Jag måste nog korta ned annars kanske ni tröttnar?

Kroppstatus i dag är värre än i går. Visserligen var jag så öm i kroppen i söndagskväll och i går morse att jag inte kunde kamma håret, klä mig eller öppna dörrar. Framåt eftermiddagen gick det över och jag kände mig oförskämt pigg. Ångrade nästan att jag tagit en extra dag ledigt. I dag däremot är den värsta ömheten över men jag mår illa. Så där kräkilla och det snurrar jag står och går. Jag är trött och så svullen i kroppen att jag inte får av mig förlovningsringen. Oerhört glad att jag är ledig. Det tar mycket på kroppen att köra långt även om pulsen låg på 128 slag i snitt  under loppet i söndags. Mentalt har jag inte riktigt återhämtat mig och inte riktigt smält vad jag har gjort. Det kommer över mig i bland att jag faktiskt har åkt 20 mil på skidor men det känns mest som jag har åkt ett träningspass på skidor. Konstigt, jag borde ha känslorna utanpå. Men det kommer, måste bearbeta lite grann.

Något som däremot har gett mig känslorna utanpå är alla fina kommentarer jag fått efteråt. Jag är överväldigad och tårarna har runnit när jag läst allt. Jag har inte haft en chans att svara på allt men jag har läst. Varenda kommentar på bloggen, på Facebook och på Instagram. Det är svårt att förstå att så många har varit intresserad av vad jag har gjort, som till och med och har beställt sms.tjänst som kostade pengar! Tack så otroligt mycket för ert stöd! Det har betytt massor ska ni veta! 

Nu ska jag vingla ned till tvättstugan och sedan luncha med Hasse och Henrik. Sedan kommer Cissi hem och senare dyker min syster Jessica upp. Hon är hemma från England och jag har längtat så efter att få träffa henne.

0

4 Comments

 1. Sara april 12, 2016 at 13:02

  alltså det är så stort! förstår att det är svårt att samla hela upplevelsen – minnena kommer nog att växa längs vägen. vilken grej alltså!
  Sara recently posted…Överlista hjärnan!My Profile

  Reply
 2. Helena Enqvist april 13, 2016 at 12:24

  Det är ju det Sara, det kommer över mig i bland och kommer nog så småningom att landa!

  Reply
 3. Johannes april 13, 2016 at 14:48

  Återigen, helt makalöst bra kört!

  Reply
  1. Helena april 14, 2016 at 14:25

   Tack Johannes!!

   Reply

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.