Mina 30 bästa – en sån där lista

Elna passade vidare en lista. Det florerar en hel del sådana just nu. Men jag gillar listor och den här fick mig att tänka till lite. Den är inte cykelrelaterad och som Elna skrev, lite utanför boxen.

De har varit med två tjurrus och håller än! 

LöparskoTja jag har väl bara ett par hela löparskor. Ett par Icebug. De funkar fint i skoterspår och på is och på Tjurrus. Helst av allt hade jag velat att mina knän också fungerar bra. De gör de tyvärr inte. Så jag promenerar i mina spikskor.
MackaHelt klart en tjock skiva surdegsbröd på råg som jag själv har bakat. Allra godast är det alldeles nybakat med lite smör.
SportbehåJo sådana har jag. Tror att jag för det mesta använder champion, de är gamla som gatan. Jag har inte bröst att tala om så det mesta fungerar faktiskt för att hålla de där sakerna på plats. De syns knappt i sportbehån. Tillplattade. Å andra sidan är det ju en fördel att inte ha något som skakar omkring. Men jag gillar dem ändå.
ResaTycker jag om. Små resor allra bäst. Som att åka till stugan en fredagseftermiddag efter jobbet.
ChampangeVad jag har funderat på vad det finns för märken och vad jag har druckit. Jag har nog inte druckit champagne ”riktigt”. Jag gillar inte mousserande så mycket. Ett glas rött faller mig mer i smaken.
ShapetightsHär känner jag mig lite bortkommen om jag ska vara ärlig. Men ett par kompressionstights från 2XU kvalar in som shapetights? I sådana fall ett par sådana då.
Juice Inte så förtjust i det. Men God Morgon Apelsin funkar.
PodcastHuskypodcast och Maratonpodden är två favoriter. Podder lyssnar jag på i perioder och då lyssnar jag på många. Podder funkar fint på promenader men inte att träna till. Inte för mig.

Snyggingar, snabba snyggingar!

SkidaJag har faktiskt två par längdskidor. Ett par fischer CRS som ”fulskida” och ”klisterskida”. De är bra men bindningen måste bytas ut. Finskidan är min RCS Carbon. Dyra tuffa och bara så underbara! Ett par bra kompisar som tar mig på många roliga äventyr. Utför åker jag på ett par Head med små blommor på. Jättevuxet eller hur? Men de är bra. De har jag ingen bild på tyvärr.
HösttightsSka man ha det? Jag har tunna tights som jag komplettera med underställ i ull när det är lite kallt. När tempen kryper ner rejält har jag ett par skidbyxor från Craft med vindstopper fram. De funkar förträffligt även på cykel. Är det något jag skulle vilja ha i tightsväg är det ett par egna vintercykelbyxor med långa ben!
TesortJag gillar Yogi Tea, deras cinnamon spice är underbart god med en skvätt mjölk!
VattenVårt kalla goda vatten i stugan! Det är himmelriket, så kallt att det gör lite ont i tänderna.
Bil– Är något nödvändigt. Jag bryr mig inte så mycket om vad jag förflyttar min rumpa i. Huvudsaken att den går, kan frakta ett gäng cyklar och är säker på vintern. Som vår Saab.
EfterättJag är inte så mycket för efterätter. Choklad gillar jag dock och bullar. Ska det vara någon riktig efterrätt får den gärna innehålla vispad grädde. I bland får jag sjuka cravings efter grädde. Fullt normalt?


Tummen upp för bra väst!

VästMin cykeljacka med avtagbara ärmar är en himla bra väst! Ovärderligt när det blåser lite kallt om sommaren. Värmer även fint på våren och tidig höst. Önskar mig en skidväst av tomten i år.
MyströjaHasses hoodies. De är allra skönast. Annars fungerar min instruktörshoodie från Fristilen fint också även om den i bland luktar lite suspekt.
Pasta- den allra godaste gör Hasse själv!
TräningslinneJag borde uppdatera den delen av garderoben lite oftare. De linnen jag har är gamla. Jag tycker faktiskt att de där billiga SOC-linnena från Stadium är fina och funkar bra. Den gråa är väl exponerad på bloggen. Jag tränar faktiskt i andra linnen också om någon undrar!


Varma fossingar är glada fossingar. 

VärmeplaggMina vinterskoskydd från Grip Grab är mysigt varma när det är kallt ute. Ett av de bättre köpen jag gjort.


Mina morotsfrallor. Underbart goda om jag får säga det själv. Perfekt för långfrukostar.

FrukostPå vardagarna mest bara ett nödvändigt ont. Helgerna däremot blir frukostarna långa och mysiga. Allra bäst med nybakta morotsfrallor, marmelad, fil och en stor kopp kaffe. Är vi stugan brinner brasan i öppna spisen också.
Hörlurar- Mina som följde med telefonen fungerar alldeles utmärkt! Jag bryr mig inte så mycket faktiskt.
GymskorJag gymmar i ett par färglada skor från Nike som jag slitit ut under sommaren. Inte i gymmet utan utomhus. De blev mina vardagsskor. Lätta och sköna.
Reflexväst– Jag kör någon sort från något företag som delat ut den som reklam. Reflexväst är viktigt och något alla som tränar ute bör ha!
JeansFavoriten just nu är ett par billiga Molly-jeans från Gina Tricot. Svarta med hög midja. Något som jag aldrig trodde jag skulle ha! Hög midja alltså. Annars köper jag oftast mina jeans billigt på någon av de där vanliga kedjorna. I yngre dar var Levis 501 det mest heta man kunde bära. Numer spelar märket inte någon roll. Bara de sitter bra och inte kostar skjortan är jag nöjd. Dottern har förresten bra jeanssmak och jag lånar gärna hennes.
Pannband- Antigen en buff eller mitt tunna pannband från Craft. Funkar fint under hjälmen på vår och höst eller bara som det är när jag åker skidor och tempen inte är för låg.
LaxÄter jag för sällan. Helst ska den vara vildfångad och tillagad i ugn som helsida!
TräningsappHär finns det bara en enligt mig. Strava. Så bra helt enkelt.
Löparjacka Har jag inte. Inte en ren löparjacka men en uppsättning skidjackor. Tunnare och tjockare som fungerar ypperligt att cykla eller springa i! Favoriten är jackan jag fyndade till en tredjedel av ordinariepris på Outleten i Åsarna (Åker ni förbi, gå in fynda bra grejer). Den är tunn, snygg och värmer fint.

Så ska jag väl passa vidare då! Nu är jag redigt nyfiken på Annas lista! Nu bestämmer jag att jag inte postar några listor på ett bra tag.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: