När sommaren kom till stan

image

På väg mot Sandnäset från Östersund.

Östersund har bjudit på värmebölja i dag. Runt 28 grader och nästintill vindstilla. Sommaren första riktigt varma dag. När sommaren kommer till stan går alla ut. Det badas i vår kalla sjö, det kryllar av båtar och det är inte många plättar längs med sjökanterna som är lediga. Härligt. Det gäller att ta tillvara på de här sommardagarna för de är så lätträknade.

Vi gjorde det i dag. Först en lugn rulltur från Östersund till Sandnäset via grusvägar nedanför järnvägen. Hittade någon liten stig här och var men mestadels gamla vägar. Det behöver inte vara tråkigt. En dag som denna var det smärtsamt vackert. Vi tog asfaltsvägen hem. 4 mil som var skönt för benen.

image

Kvällens middagssällskap.

Middagen intog vi sent om sider uppe vid Frösövallen med kossor som sällskap. Fortfarande lika varmt som under dagen. Lite häng i gräset innan vi åkte hem igen och tog kaffet i soffan. I morgon spås fint väder med lite regnstänk på eftermiddagen.

image

Det blev en fotbild utan playa, men en gärdsgård i stället!

image

Sommarhage på Jämtländskt vis. Det är lite försommar fast det är juli. Det är så här uppe. Vackert så det gör ont.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: