Om er.

Om ni visste vad jag glad och rörd jag blir när jag får höra att ni läser bloggen och i många fall inspireras av det jag skriver. Jag vet ju att ni läser men inte alla gånger vilka ni är. Ni är ju pinnar på sidstatistiken och meningar i kommentarsfältet.

Jag blir alltid glad över kommentarer och försöker svara på alla jag får. Det känns bra att göra så, ni tar er tid att skriva och ger lite av er så då bör jag ju svara!

Extra roligt är det när ni kommer fram om vi är på samma ställe. Som i spinningsalen eller på lopp, som tex efter Fjällturen för ett par veckor sedan. Då kom Nettan fran, en tjej som dagligen går in här på bloggen. Hon berättade att hon inspieras. En annan tjej som jag tyvärr inte minns namnet på och som skrev en fin kommentar på mitt inlägg om just kommentarer kom fram och presenterade sig efter målgången på Fjällturen.

Lycka till på Mörksuggan! Du inspirerar verkligen mig till cykling. Ska testa fjäll loppet om två veckor. Har endast cyklat cykelvasan 45km tidigare.

Hon körde Fjällturen och gjorde det hur bra som helst! Jag blev jätteglad att få ett ansikte till den kommentaren.

Det värmer så mycket i hjärtat. Samtidigt blir jag överväldigad och nästan lite rädd. Tänk att det jag skriver som jag mest känner som kladd ger inspiration och är intressant? Det är lite stort. Jag läser ju själv bloggar, hämtar inspiration och försöker att heja när jag dyker på mågon av dem som jag följer. I bland blir jag blyg och låter bli att komma fram. Ångrar mig sedan för jag vet ju hur roligt det är!

Så forsätt ge er till känna, i kommentarsfältet eller när vi stöter på varandra, jag blir så glad av det!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

3 Comments

 • Elna

  augusti 6, 2014 at 13:32

  Känner igen det där. Man blir så himla glad och får massa mer drivkraft att skriva blogg. Och du, nu bor du ju så långt bort att jag inte har förmånen att springa på dig så ofta så jag får skriva: du inspirerar mig. Varenda dag!

  Svara
  • admin

   augusti 7, 2014 at 06:52

   Men tack Elna <3, nu blev jag än mer varm i hjärtat!
   Visst är det så, men i bland känner jag också hjälp jag måste ju skriva någonting bra, något intressant. Men å andra sidan är det ju inte så. Ja du fattar säkert!

   Svara
 • tewa75

  augusti 8, 2014 at 06:30

  Du inspirerar! 🙂 Du har en sund syn på det här med träning och tävling. Nu till hösten får det bli mer MTB när jag kommer hem från sommarstugan. Blir mer skogskörning då. Kommer nog tänka att här hade Helena förmodligen kört mycket tuffare och snabbare än vad jag gör nu… 😉

  Svara

Kommentera

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: