Post-långlopp

Post-långlopp. En trött kropp, lite stela ben, en ömmande rygg och ett lätt illamående. Ett par blånaglar och en nöjd känsla i kroppen. Så en stor tomhet. Vad ska jag göra nu?

Jo jag vet, snart stundar långloppscupen och cykelträning ska bedrivas lite mer strukturerat. Men det blir så här efteråt. Jag vill lite till. Kollar in Årefjällsloppet men backar direkt när anmälningsavgiften ligger på 1700kr. Kollar på flyktingloppet den 5 april. 500kr, från Norge till Sverige. Kanske! Lugnar mig lite och tänker att jag ska njuta lite av gårdagen.


Just nu har jag fyra och en halvtimme till att göra ingenting mer än att lyssna på musik och se en annan del av skogen mellan Mora och Östersund. Bil byts mot Inlandsbanan. Jag hinner återhämta kroppen. Det behövs för det är jag som kör morgondagens RPM-klass. Det blir spännande. Vet inte om jag får ned mina ömmande fötter i cykelskorna. Får jag det är det oklart om jag pallar att få fart på benen. Vi får se!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: