Stuglängtan – att bara få vara

Det är tre veckor kvar tills jag går på semester. Jag har lovat mig själv att inte räkna ned eftersom sommaren pågår just nu. Jag är jättetrött. Verkligen jättetrött och många tankar har snurrat i mitt huvud det senaste veckorna. Det känns att det närmar sig ledigt och att semestern behövs.

Jag har varit på vift tre helger i följd. Många mil i bil men fantastiskt roliga helger väl värda bilåkande. I bland får jag en liten baksmällekänsla av alldeles för många intryck under en längre tid. Det blir lite svårt att landa på något sätt. Sedan närmar sig sommarens stora mål, SM på  hemmaplan och jag känner mig tyvärr inte så förberedd jag kan och skulle vilja vara. Men det är inget att göra åt nu utan bara göra det bästa av de veckor som återstår.

Just nu är längtan efter stugan stor. Jag vill komma hem dit och dra upp gardinerna, vädra ur lite och plocka in matvarorna i kylskåpet. Slå på vår gamla hederliga radio och lyssna på P4 medan kaffet kokar i perkulatorn. Packa upp väskan och sedan bara sätta mig i soffan i tystnaden och lugnet. Sova så där bra som jag gör där.

Jag vill gå en stund på fjället och bara vara. Inte tänka så mycket. Det längtar jag till. Likaså att få cykla lite och inte ha så stora planer. Till helgen blir en sådan helg.

2

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Kommentera

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: