Det är tre veckor kvar tills jag går på semester. Jag har lovat mig själv att inte räkna ned eftersom sommaren pågår just nu. Jag är jättetrött. Verkligen jättetrött och många tankar har snurrat i mitt huvud det senaste veckorna. Det känns att det närmar sig ledigt och att semestern behövs.

Jag har varit på vift tre helger i följd. Många mil i bil men fantastiskt roliga helger väl värda bilåkande. I bland får jag en liten baksmällekänsla av alldeles för många intryck under en längre tid. Det blir lite svårt att landa på något sätt. Sedan närmar sig sommarens stora mål, SM på  hemmaplan och jag känner mig tyvärr inte så förberedd jag kan och skulle vilja vara. Men det är inget att göra åt nu utan bara göra det bästa av de veckor som återstår.

Just nu är längtan efter stugan stor. Jag vill komma hem dit och dra upp gardinerna, vädra ur lite och plocka in matvarorna i kylskåpet. Slå på vår gamla hederliga radio och lyssna på P4 medan kaffet kokar i perkulatorn. Packa upp väskan och sedan bara sätta mig i soffan i tystnaden och lugnet. Sova så där bra som jag gör där.

Jag vill gå en stund på fjället och bara vara. Inte tänka så mycket. Det längtar jag till. Likaså att få cykla lite och inte ha så stora planer. Till helgen blir en sådan helg.

2

2 Comments

 1. Trail & Inspiration juni 28, 2018 at 19:10

  Jag förstår dig verkligen! Samma här. Tröööött!
  Fast jag går på semester imorgon. (Eller senaste måndag lunch om jag måste fixa en del sista minuten-grejer). Men BRA att du lever för stunden och njuter av sommaren ändå!

  Kram M
  Trail & Inspiration recently posted…Min Bucketlist – Sommaren 2018!My Profile

  Reply

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.