Look mum no hands

Man kan inte annat än att älska ett ställe som hänger upp hojarna i fönstret, säljer kuddar med hjul på och cykelverkstaden bredvid fikadisken!

Look mum no hands på Old Street 49 ett sådant ställe! Något jag gärna hade tagit med mig hem. Skönt avslappnat och samtidigt hippt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ett ställe där allt från herrar i övre medelåldern i cykelkläder till unga tjejer med laptops hänger. Över en latte eller en sallad, vid bokat bord eller slappt i soffhörnen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Medan man fikar fixas hojen i verkstaden. Och här sitter man gärna kvar en lång stund, så ju längre tid meket tar desto bättre! En öl medan du väntar?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prylar finns det gott om. Allt från kuddar till kaffemuggar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kepsar och cykelkläder med ställets logga. Vykort, kalendrar och annat trevligt. Allt i ett hel ok prisläge. Fast 10 pund för en kopp får säkert nån att höja på ögonbrynen där hemma, men för mig lätt värt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vill man inte hänga inomhus finns en mysig uteplats och ha fyra coola bilder ovan sig är lite käckt, även om dessa herrar inte är just mina favoriter bortsett från Froome. Britterna gillar sina cyklister uppenbarligen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Look mum no hands hade jag verkligen sett fram emot att få besöka och mina förväntningar var höga. Om de infriades? Ja! Rekommenderar verkligen att du gör ett besök där om du befinner dig i London! Nästan ett måste om du har det minsta lilla cykelintresse. Ta tunnelbanan till Barbican och därifrån en kort liten promenad!

Törs jag skriva vad jag kom ut med mer än en kopp? Gissa! Jo en prickig keps. (Nu börjar det gå överstyr)

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: