PropagandaMTB i Sveg

 

Makalöst fina stigar

Det finns pärlor i vårt avlånga land. Pärlor som inte är så långt bort. Som i Sveg. 8 mil enkel resa från stugan fanns cykekparadiset. Jag är fortfarande hög på endorfiner. Lycklig i cykelsjälen efter 3 mil på mjuka tallmostigar, pulshöjande klättringar och hissnande utförsåkning. Stigcykling när den är som bäst. Lägg till ett gäng trevliga cyklister som gärna visade upp sin hemmaarena. Det var en fin dag idag. Visning av nästa helgs kommande race och kaffe och kaka på slutet. Precis som det ska vara. 16  mil för 3 mils cykling tänker du? Kanske lite knäppt säger jag men värt. Så värt!

Jag ville inte sluta cykla idag. Ville åka varv på varv.  Åka ännu fortare utför, ännu mera puls uppför. Alltså tävlingar i all ära. Men det här är roligare. Mer njutningsfullt. Så är det bara.

Tack Svegs IK Cykel för idag och tack Malte för kaffet! 

 

 

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: