spikbodarna

VLOGG – stigar i Spikbodarna

spikbodarna

God kväll, eller kanske god morgon beroende på när du läser. Jag publicerar sent. Har redigerat en ny liten film och att ladda upp på youtube är inget som går i en handvändning inte.

Tisdagskvällen skulle egentligen vara en vilodag. Jag har många pass i kroppen men när stan bjuder på 26 grader varmt och nästan ingen vind var det svårt att inte låta bli att cykla. Det gäller att ta tillvara på de här sommardagarna för de brukar tyvärr vara lätträknade.

Jag tog med mig GoPro:n upp till spikbodarna för att filma några stigar. Tänker att jag så småningom ska lägga ut väl valda i sin helhet. Det blev en lugn runda bortsett från ett par ryck på ett par stigar. Utför var jag faktiskt ganska bra i dag. Tuff och modig. Jag är så stolt över mig själv som faktiskt vågar att låta bli att bromsa för mycket och lita på att jag kan och att cykeln faktiskt gör sitt jobb. Det har tagit ett par år så att säga.

Nåväl ni får tisdagskvällen i VLOGG-format. Tyvärr vinklade jag inte upp kameran så mycket som jag velat så här i efterhand. Men äh…det syns vad jag pysslar med!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: