Instagram skapar nya kontakter!

instagram

En sann tumme upp för kvällen runda och härliga sällskap!

Vi följer varandra på Instagram Göril och jag. I torsdags frågade hon om jag var hemma i dag och om jag ville cykla en sväng med henne. Hon skrev att det skulle vara kul att få vad Östersund har i cykelväg och få cykla med mig. Det värmde i hjärtat. Så klart ville jag det. Så vi bestämde träff utanför Scandic nu i kväll och jag visade upp det allra finaste Frösön har att erbjuda i stigväg och utsiktsplatser. Lite över två timmar med massor av skratt, lika mycket att prata om och många tjoanden i utförsåkningar och längs våra fina stigar. Göril var supernöjd, jag likaså. Hon fick dessutom mig att våga ta det där droppet jag kraschade i tidigare i sommar. Efteråt när vi snyggt tagit oss ned för det kunde vi inte annat än att skratta åt mig och min rädsla över droppet. Det var inte ens ett dropp och de stigar och stökigheter vi tagit oss över innan var svårare och högre än det. En vinst för mitt självförtroende helt klart.

Göril bor i Trondheim och vi kom överens om att jag ska åka över och få se hennes stigar och fina cykling där! Det kommer jag att göra. Det är inte mer än 20 mil och på tåget får man numer ta med cykel. Tänk vad sociala medier som blogg och Instagram sammanför människor med samma intresse och vilka härliga människor man får träffa. Man ska inte vara feg att fråga för det är så roligt med nya bekantskaper och roligt att få visa sina stigar och vägar.

Den här turen kommer jag att leva länge på. Så tack ännu en gång Göril för en trevlig kväll!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

5 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: