Att tillvara på dagsljuset

Processed with Snapseed.


Ni får ursäkta lite kass kvalité på bilderna i dag. Skymning i skogen med lite skakiga händer blir inte så bra. Å andra sidan var inte målet bra bilder utan att ta tillvara på det viktiga dagsljuset. Att rulla stig i trevligt sällskap. I ett skönt tempo.

Det målet nåddes. Jag hade GoPro:n med för att filma delar av mtb-banan. Vi vek av in på den röda reflexbanan för löpare och studsade omkring på stora och hala rötter.

Rullade vidare till Spikbodarna där Sandra visade en helt underbar liten stig. Så roligt med nytt, skogarna däromkring gömmer skatter av mullig stigcykling.

Vi tog några utförssegment innan vi skiljdes åt i Lillsjön. Jag spurtade hem till middagen. Trött i kroppen på ett skönt sätt och nöjd över att kunna få lite träning i dagsljus. Snart är det mörkt redan innan jag slutar jobbat för dagen.

img_6350-2
Har ni tagit tillvara på ljuset i dag?

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: