• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Avbruten Happymorningride och ett litet filmklipp

Avbruten Happymorningride och ett litet filmklipp

 

19 stycken i dag varav tre som körde landsväg. Så roligt att många dyker upp!

God förmiddag.

Här i Östersund har höstvindarna och regnet kommit med besked. I går spöregnade det vilket gjorde mtb-banan på ÖSK riktigt slirig. Jag föreslog just den turen inför morgonens Happyride och ångrade mig bittert redan in på första stigen när det bara slirade under däcken.

Jag bröt dessutom Happyriden vid första bron. Redan när jag klev upp kände jag mig lite hängig, trött och seg. Tänkte att det skulle ge med sig bara jag kom i gång men när pulsen steg lite för mycket i relation till farten kände jag att det inte var en bra ide att pressa mig. Jag vände tillbaka efter 20 minuter med skakiga ben. Så kan det vara i bland och för en gång skull var jag lite klok före och inte efter. Förhoppningsvis är det ingen förkylning på gång. Fördelen med att komma först till frukostbuffén är att det inte är någon kö till våffeljärnet.

Ensam i mörkret.

 

Äh jag siktar på en bättre morgontur nästa fredag och då med lite grövre däck. Det lär inte bli så mycket torrare innan snön kommer och vinterdäcken ska på.

Något mer torrare underlagsmässigt och lite roligare än den leriga MTB-banan är en av Spikbodarnas alla fina stigar. ”The lost highway”, en stig som inbjuder till fart för att sedan övergå till rotig teknisk stig och avslutas med en brant utförsbacke. I tisdags filmade jag den när jag och Sandra snurrade runt i skogarna där. För er som inte följer bloggen på Facebook får ni klippet här!

I eftermiddag kommer veckans temainlägg i Bloggar om hälsa. Om kyl och skafferi. Ett inte så enkelt tema för min del. Men det blev ett inlägg med en liten annan vinkling än mina kollegor i nätverket.

2

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: