Äventyrsplanering en onsdag

Jag har hintat lite om att 2021 kan bli ett riktigt roligt år när det kommer till äventyr på cykel. Under Offroad Finnmark i höstas föddes lite nya ideér på äventyr hos mig och Sandra. Vi har tidigare funderat lite på multisport och att köra BAAM någon gång. Men i bland kommer livet och lite skador i vägen för planerna. Likaså ser ju sommaren som kommer ut. Rehabilitering som sätter stopp för lite större projekt som kräver träning och mycket förberedelser.

I kväll satt Sandra och jag en lång stund på Edenbos över finfika och surrade nya äventyrsplaner. Skrev ned lite stolpar. Det är häftigt att ha en vän som gillar utmaningar som en själv. Som är lika eller kanske ännu mer envis och bestämmer sig för att genomföra saker och gör det. Att man också funkar i hop i när kroppen är trött, huvudet har checkat ut och timmarna runnit i väg. Som på ett fjäll i Nordnorge.

Det är med en stor förväntansfull känsla jag redan ser framemot 2020. Det är roligt att få planera något med stor framförhållning och verkligen kunna göra något riktigt bra av det. Och så är det faktiskt så att det kanske finns äventyr att göra innan också. 2020 ligger ju som ett vitt ark just nu!

3

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: