Avsnitt 22 – nytt poddavsnitt!

Äntligen har vi ett alldeles nytt avsnitt ute av podden! Vi spelade in det för ett tag sedan och pga av livet har det dröjt lite innan publicering. Men det är lite så vår podd fungerar. Den kommer när den kommer helt enkelt!

Vi kör en catch upp på vad som hänt sedan sist, vilket visade sig vara ett tag sedan när vi väl spelade in förra avsnittet. Vi har pratat om tävlingspremiärer, om nya cyklar, om vinterträning som inte blev som den blev och våra planer framöver. Men planer ändras som bekant och det vi pratar om i podden blev kanske inte heller som tänkt. I alla fall inte för min del.

Att få spela in podd med Elna ger mig massor av positiv energi. Få surra cykel och dela med oss av det till er är speciellt och jag hoppas att ni kommer att gilla det här avsnittet.

Och slutligen, vi vill gärna göra ett frågeavsnitt igen så vi efterlyser era lyssnarfrågor. Som ni vet är finns det inga dumma frågor så våga fråga! Vi svarar efter bästa förmåga.

Podden kan ni lyssna på nedan eller i telefonen eller plattan eller vad ni föredrar! Vill ni får ni gärna sprida den vidare.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: