Både jag och sommaren är ur form

image

Det var lika trist väder som rundan och kroppen i dag.

Hur kass kan man egentligen vara? Eller hur kass kan jag vara? Trodde väl att det skulle kännas lite bättre i dag. Att det kanske hade skett ett under eller så under natten. Inte blev det bättre när det duggade trots att klart.se sagt att det skulle vara uppehåll (ja jag vet..det är prognoser) och tempen stod på modiga 6 plusgrader. Grått och deprimerande som inget filter i världen rår på. Sommar när den är som bäst eller hur?

image

Kurvtekniken MVG farten IG

Jag tänkte jag skulle försöka att väcka benen och kroppen lite. Det gick så där. Eller det gick inte alls. Tänkte försöka mig på att utmana herrarna i Happyridegruppen med segmentet från Verksmon. En lång backe på stig och skogsbilsväg. Kände redan i Odensala att det hoppar jag över. Rullade lite slött till bmx-banan i Torvalla för att se om min kurvteknik är bättre än i fjol. Det var en av två saker som var positiva denna morgon. Men jag var inte snabbare än i fjol i banan. Nejdå. Inte det minsta.

image

Trevlig liten stig. Dessutom gick den bara utför.

Andra och sista positiva saken var att jag hittade en för mig ny stigsnutt mellan Torvalla och Odensala. Hade det inte varit för ett par träd i vägen hade det varit en rolig stig där det hade gått att trycka på. Jo föressten, en sak till var bra i dag. Jag hade inga problem att rulla utför! Synd att morgondagens Orsabajk inte enbart går utför på stig. Då hade jag varit farlig.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och åka ned med cykeln till Egons. Det är inte bara en skitkropp jag har just nu. Cykeln knakar värre än cornflakes efter Lida Loop och frambromsen tar inte ett dugg. Knaket försökte Hasse lokalisera i går men lyckades inte. Det sitter någonstans i bakväxeln. Jag får väl leva med lite oljud om jag startar i morgon. Broms däremot måste ordnas.

Jo en sak till. Håll ögonen öppna på bloggen i kväll. Jag tänkte publicera det första av en serie inlägg om fina cykelfik! 

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

  • Helena

   juni 18, 2015 at 10:04

   Hasse försäkrar mig om att det inte är något farligt knak men det känns ju lite pinsamt att åka omkring med ett flingpaket till cykel på en tävling 😉
   Tack..jag hoppas också att benen och kroppen vaknar. Det är ju bara 25 km men ändå..det kan vara roligt att inte bli avhängd redan i starten!

   Svara

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: