Biking Dalarna -återhämtningsrull

Även vi kommer hem ett par timmar senare än tänkt och lite för sent för att vara en kväll innan jobb var det väl värt att stanna till i Rättvik. Dels för lite kaffe på Knihsgatan men också för en sväng i Jarlspåren och dess 9:km.


Eftersom jag helt frångått mina vanor inför, under och efter lopp så kunde jag lika gärna rulla ur benen en sväng. Jag körde inget hårdare pass i veckan, inget trampande i strupen eller på banan i fredags och gick ut för lugnt i går. Upp och nedvända världen.


Visst var det en rätt seg kropp i dag men överraskande fart på påkarna ändå. Nu brände vi inte järnet runt slingan men korta knixar gick fint och de där lite längre branta backarna var jobbiga. Men det var skönt.
Sträckningen är lite annorlunda nu än sist jag åkte. Det var till det bättre och jag kände hur mycket jag saknat de fina stigarna och lederna här.
Har ni vägarna förbi Rättvik så stanna till och kör lederna!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: