• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Biking Dalarna och bilder från Siljan runt 2013

Biking Dalarna och bilder från Siljan runt 2013

Idag 9km ren njutning cykelnjutning, halleluljamonent deluxe! Återkommer till det.

För innan det var vi ut och hejade fram alla cyklister som tagit sig an utmaningen att cykla Siljan runt. Lite konstigt kändes det att stå bredvid idag men kul att få hojta lite och se alla sköna människor susade förbi. Vissa gladare än andra! Om ni är intresserade finns ett stort gäng bilder, 130 st, från rondellen i centrum samt backen ut ur Rättvik här på Picasa! Låna gärna bilder men glöm inte att ange vem som tagit bilden ”©H.Enqvist, http://livetigymmet.blogspot.com” 😉


Subxx kom i fin fart upp för backen med gigantisk svans! Tjejerna är grymma och riktigt snygga på cyklarna. Välmatchade helt enkelt.


Andledningen till att vi tog oss ut var för att heja fram Björn och hans pappa som åkte 12-milaren. Björn värmer upp inför långa lugnet i morgon. De stannade en liten stund innan de pinnade vidare mot målet på Sollerön.


Vi trampade ned mot centrum och upp mot Jarlssrugan. Ett väcka-benen-pass stod på schemat. Olof har kommit fram till att det kan vara ett bra sätt att ladda upp på. Så varför inte? En annorlunda pre-racedag allstå.


Vi tog Biking Dalarnas 9 km slinga och jag blev kär direkt! Jisses vilken rolig slinga, snabb och lite utmanande kuperad. En annan dag när jag verkligen kan ligga på blir det ännu bättre!


Vi har ju snurrat runt i skogarna här många gånger och förstått att det finns oändligt många stigar. Ville nästan hoppa tävling i morrn och bara snurra runt hela dan. Men det är ju inte sista gången jag är i Rättvik precis så jag hinner nog hoja där tills jag lessnar nästan!


Som jag skrev i början, ren cykelnjutning som kryddades med lite åska och duggregn. Bara skönt i värmen. Det blev lite puls i någon backe och så avslutade jag två rejält pulshöjande intervaller. Förhoppningsvis satte det lite sprätt på mina ben. I värsta fall har jag vilat för lite denna vecka, men då tar jag nya tag till nästa helg då Lida Loop väntar.
Vi avslutade dagens cykelture med en stor Rättviksglass! Den bästa glassen och ett måste när man är här!

Nu väntar grill till kvällen och vila. Kroppen känns stark och pigg även om det är extra besvärligt med all pollen just nu.


Race i morgon allstå!! Pirrigt pirrigt.
0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: