Biking Dalarna Rättvik


Precis som efter Billingeracet passade vi på att rulla ur benen här i Rättvik. Sist var det skönt att få lite blodgenomströmmning i benen. Det var det även idag.

Vi tog den blåa leden, Dala-Frakt. En led som visar upp det finaste av dalaatigarna och som bitvis går i delar av Mörksuggejaktsbanan. Beskrivning av leden och två till har jag skrivit om här, och på sidan om turtips finns det små guldkorn om du har missat det!


Det blev 23 km i strålande solsken med strålande tunga ben. Det tar på kroppen det här med långlopp. Jag kände även hur jäkla ont jag har i höft, armar och rygg. Kraschen i går i skogen gav visst lite biverkningar.

Skön söndag som avslutas i lite bil upp till Storhogna. Vi stannat över i stugan och åker in på jobbet direkt i morgonbitti. Nu ska jag ladda om för tävlingspremiär på landsväg på fredag. Jämthjuling på gång!

Förresten nu är det väl officiellt sommar? Första juni är väl sommarmånad?

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: