• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Bloggens facebooksida passerade en milstolpe

Bloggens facebooksida passerade en milstolpe

Facebooksidan som den såg ut precis när den skapades.

I juni 2013 fick bloggen en egen Facebooksida. Jag var otroligt nervös och rädd att ingen skulle trycka gilla. Var rädd att det skulle uppfattas lite som hybris eller brist på självinsikt när jag skapade sidan och sedan bloggade om det. Men det fick bära eller brista tänkte jag. Valde med omsorg ut en omslagsbild som även var bloggens header på den tiden.

Bilden är från det första år som vi var nere i Torriveija och cyklade. Jag tävlade för IK-Jarl då och armvärmarna hade jag vunnit i en tävling hos Katja. Ett par fina och flossade Raphavärmare som jag än i dag använder. Att jag hade de i ett varmt land som Spanien berodde helt och hållet på att jag lyckats bränna mig på armarna.

Nu nästan 4 år senare passerades för mig en liten milstolpe. 500 strecket. Bloggen ligger sedan två år tillbaka på en egen domän. Mitt liv som gymråtta byttes ut mot Helena Enqvist- hon som cyklar lite. Det gamla namnet kom av att jag faktiskt en gång i tiden spenderade tid i gymmet. Det var tider det.

Så tack alla ni som gillar bloggen på Facebook. Ett lika stort tack för att ni läser bloggen. För att ni kommenterar och kommer med tips. För jag tycker att det är bland det roligaste som finns. Att skriva, lägga ned tid på att fota och att få respons på att ni gillar det jag gör. För jag är stolt över min blogg, stolt över att jag faktiskt lyckas hålla i gång den och gör det bra. Jag säger inte som 2013 att jag drabbats av hybris utan bara att jag är stolt. Det får man vara över sig själv. Har du missat Facebooksidan finns den här. Där postas i bland saker som inte alltid blir ett inlägg.

Jag är av den nyfikna sorten och skulle gärna vilja veta om du läst bloggen länge. Du kanske är en nytillkommen läsare eller bara kommer in sporadiskt.  Hur har du hittat hit och vad gillar du att läsa om?

6

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

10 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: