Bloggsvepet

Vi är redan i mitten av september och jag känner att tiden går lite för snabbt. Å andra sidan är jag snabb att titta framåt. Inte stanna upp så mycket som jag skulle vilja och så som jag gjorde under sommaren. Men det är lättare sagt än gjort när det är som vanligt på jobbet med möten, hötsplanering och snart dags fr julledighetslistan att komma. Däremot tar jag tillvara på cykelturerna. De är så lugna nu och jag har ingen plan när jag åker ut mer än var jag ska åka. Jag längtar lite efter att få ta upp styrketräning och gå in på gymet. Den här hösten blir annorlunda. Jag har sagt upp mitt medlemskap på Fristilen och har inte skrivit in mig någon annanstans ännu. Det blir ett annat ställe och medlemskapet jag teckna när vi kommit hem från Spanien. Resan hela familjen längtat efter i sommar och nu är den bara 3 veckor bort!

Så över till veckans svep!

  • Under veckan har jag följt Henrik Öijer och Linda Tufvesson äventyr i Israel. De har kört etapploppet Epic Israel. En tävling om tre tävlingar som sett riktigt häftigt ut. De har båda delat med sig av racereports varje dag. Racereports med massor av bilder som verkligen har gett inspiration. Hasse och jag har länge pratat om att göra något liknande tillsammans men aldrig kommit oss för. Att köra tävlingar tillsammans är allra roligast och ger en extra krydda till en tävling. Vi får se om vi så småningom kommer oss för. Henrik och Lindas inlägg hittar du här, här och här!
  • Katja har skrivit ett fantastiskt bra inlägg om hur du kan hitta och planera nya vägar och stigar! Här finns alla tips du kan hitta. Ett inlägg helt rätt i tiden. Hösten är nämligen en perfekt tid för att ge sig ut och rulla lugnt, leta nya rundor och spara dem till våren. Dessutom är naturen oerhört vacker just nu!
  • Malin Sigefjord får stå för veckans matinlägg. Pannkakor och dessutom veggo. Jag är barnsligt förtjust i pannkakor även om det inte mättar så bra. Men ändå. Pannkakor är gott och jag skulle kunna äta det flera dagar i veckan. Malin länkar vidare så in och läs!
  • Kommer ni i håg att jag tipsade om Marie Krysanders facebooksida i våras? Marie är multisportare och har i år kört många av långloppen på mountainbike och gjort så bra i från sig. I veckan publicerade hon en film om sig själv. En galet snygg film som skulle passa i vilken sportkanal som helst! In och kika.
3

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: