Bloggsvepet

Nu är det vinter på riktigt. Det blir det när jag har fått göra längdskidpremiär. I år skedde den en vecka senare än förra året. Inte riktigt samma fina förutsättningar men ändå snö och spår. Annars har den veckan runnit i väg som alla andra veckor. Jag har chockat kroppen med två styrkepass och en hel del cykling. Både i spinningsalen, på trainern och utomhus. Jag har också insett att det snart är jul. Blev varse om det är jag var på Ica Maxi sent en kväll i veckan och klev rakt in i julen. Det gick så fort och jag tror jag fortfarande är kvar någonstans mellan sommar och höst. Det var ju inte så längesedan som jag la undan skidorna och började cykla vårstig. Nu vill jag stanna tiden lite och låta vintern vara lång!

  • Inlägg med massor av cykelglädje gillar jag att läsa. Ett sådant inlägg bjöd Sara Rönne på i veckan. En frusen cykeltur till Blanktjärn. Det gav mig en längtan efter att få cykla den sträckan på höstkanten. När naturen är så där frostig. Blanktjärn har jag bara cyklat sommartid. Kanske något att göra på Fatbike? Tack för massor av inspo Sara!
  • Sara Borg tipsar om hur du kan göra ditt långpass ännu roligare och delar med sig av ett sånt exempel på ett lyckad löpäventyr. Inspirerande som vanligt när man kikar in hos Sara!
  • Ett till  blogginlägg om löpning som jag fastnade för var Exploristas aka Emmi  Holméns inlägg om pannlampelöpning enbart för tjejer i Göteborgstrakten. De är tydligen ett stort gäng (över 100 stycken) som samlas för att springa tillsammans varje vecka. Vilken häftig grej!
  • Ett inlägg som jag smålog lite åt var PT-Thomas. För att det var lite igenkännande är gymsvett, svett och etikett. I grunden råd som man borde kunna om man har lite sunt förnuft men som kan vara bra att påminnas om, eller påminna andra. Kan själv lägga till på den listan;  att filmtittande på mobilen i sittandes på träningsbänk som man själv behöver, eller att man inte behöver ockupera allt utrymme för att mest hasa omkring. Irriterande. I gymmet tränar man. Punkt.
  • Veckans Instagramtips är för er som tycker om riktigt fina bilder, ett genomtänkt flöde och lika fint och genomtänkt Instastory-flöde. Den här killen är grymt duktig. På riktigt. Nu kanske är jag är lite färgad eftersom det är dotterns pojkvän men ändå. Kika in hos William Falk!
0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

6 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: