Bokar cyklar inför Spanien

Spanien närmar sig med stormsteg. 27 april landar vi i Allicante och åker sedan bil vidare ned mot Torriveija. En vecka av cykel, sol och mat väntar på oss. Rebate, Torremendo och Hurcillo. Orter och ställen som ligger mig varmt om hjärtat. Jag skulle även vilja åka till Murcia och cykla de där härliga backarna i naturreservatet där.
Min dotter räknar ned och tränar på ivrigt. Fick en bild via Instagram i går på en helt slut tjej efter löpband och styrka. Hon drog i gång sin blogg också. Antar att hon längtar lika mycket som vi gör.

Vi har bokat hyrcyklar via Murcia Bike Hire. Samma ställe som vi hyrt från de två åren vi varit i väg. Cykelparken är uppdaterad och jag och Cissi kommer att tillbringa soliga mil på varsin Fokus Evo 6.0. Det fann en damspecifik Fokus Donna men den var inte ledig fören dagen efter vi kommer. Av erfarenhet vet jag att vi gärna vill trampa direkt efter ankomst och nödvändig handling av mat.
Av erfarenhet vet jag också att vi behöver justera styrtappar så i år tar vi med oss egna. Killen som hyr ut var dock riktigt serviceminded i fjol och körde ut en ny tapp till mig dagen efter. Ett par mil extra i bil för honom och för mig helt gratis.

Snygg cykel. Fokus är fina grejer och jag har en känsla av att jag kommer att trivas fint på den. Å andra sidan spelar det ingen större roll vad jag sitter på i racerväg bara jag får cykla spansk asfalt, äta Bocadillo i någon liten by och palla apelsiner.

Apelsiner, cykel och sol. Vad mer kan man begära av en semester?
Så nu tycker jag att tiden kan gå lite fortare. Lite bara, åtminstone snabbt efter Vasaloppet.
0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

3 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: