Bra tröskel toppat med burpees

Jag har hittat en favorittröskel som i dag dödade mina ben. 8 minuter lång. En klassik variant om man får tro en snabb googling. Jag körde 3×8 minuter med 2 minuter vila mellan varje tröskel. Samma pass som jag körde i går. Watten låg på 220 och pulsen stadig på 83-84%. Bra känsla i kroppen men benen är möra och stela. Att de skulle protestera visste jag redan innan. Jag har kört hårt ett tag nu.
Men jag genomförde passet med flaggan i topp och fick ett bra kvalitetspass .

Av en händelse hittade jag en ny cykelvänlig låt som otippat funkade att köra trösklar till. Atlas – Gloomy June. Långt i från hårt men skön för psyket!

Det tog inte slut där- efter en timme. Nej jag har ju Paolo-utmaningen att genomföra. Tänkte ju klämma av veckans test i dag men insåg att det inte skulle gå. Tog mig an dagens cirkel i stället, samma cirkel som första dagen:
– 10 burpees
– 15 benböj
– 5 armhävningar på tå.
15 minuter utan vila. Nu är kroppen trött. Riktigt trött.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: