• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Craft Glow Bib – en cykelbyxa för tjejer

Craft Glow Bib – en cykelbyxa för tjejer


Cykliga pressmeddelanden i mejlboxen är alltid roligt! I morse kom ett om en cykelbyxa för tjejer. Från Craft som lovar snabbare kisspauser för oss tjejer. Jag skrev ju lite om den damspecifika byxan från Giro för ett tag sedan. Spännande med utveckling tycker jag.

Craft har tagit fram en byxa som de uppger ska förenkla det lilla bekymret vi kvinnor har när det kommer till kisspauser. Att få av sig allt och på igen. Det tar tid. Deras nya Glow bib (den har även reflexmönster på benen) ska enligt Craft gå att öppna och dra ned utan att behöva ta av sig plaggen på överkroppen. Det finns även en smart låsfunktion baktill. Spänne som är enkla att öppna och fästa.
Det ska även gå att justera hur lång man vill att byxan ska vara baktill för att passa alla kroppar. Byxan har också ett snöre likt på de våtdräkter för enklare hantering skulle jag tro.

 
 

Det låter bra men jag är lite tveksam. Om jag har en cykeltröja måste ju hängslena ändå under tröjan efter avtagande. Dessutom ska jag lyckas knäppa den bak på ryggen igen. Jag fixar inte ens en behåknäppning på det sättet. Men är man van och kanske dessutom är van vid våtdräkter fungerar det nog.

Spännande i vilket fall som helst!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: