Cykelfika på Johns vis

I bland behöver det inte vara så komplicerat. Det räcker med en väl insotad kaffepanna fastspänd under sadeln, lite kokkaffe i en platsburk och varsin vikmugg.

Som i går när John trollade fram underbart gott Lemmelkaffe inte mindre än två gånger under vår cykelrunda. Där målet bara att lägga kilometer efter kilometer bakom sig på grusvägar runt Röjan och Böle. Stanna för att titta på gamla byggnader och ta någon stig här och var. Inte ha bråttom, inte rycka i någon backe eller hålla högt tempo. Bara rulla och njuta av försommaren även nått fjällen och skogarna runt Röjan och Böle.

Därför blev kaffepauserna längre än vanligt när tiden i solen på bänken framför jaktkojan och stugan vid Röjån gick fort. Det blev cykelfika på Johns vis och jag sparar på den här dagen när jämtlandssommaren lite längre fram blir tjurig och kall som den kan vara i bland.

 

6

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: