Cykelvasan 2015 och en viktig grej.

Jag gjorde något jag inte trodde jag skulle göra. Slängde in en intresseanmälan till Cykelvasan 2015. Vad hände liksom? Vi har ju åkt en gång och jag var helt ärligt inte så överförtjust i banan. För lite stig för mycket grusväg. Då åkte vi för att fika i depåerna och njuta av stämningen. Nu i sommar pratade vi löst om att det skulle vara roligt att försöka köra för en grym tid. På riktigt. Så faller lottningen ut till min fördel så får det bli en vild jakt i fäders spår då. En smula pepp just nu! (Mest ledsen är jag att jag missade att anmäla mig till Öppet spår. Det om något längtar jag till)

Vi får väl se om jag har tur i lottningen.


Så över till något väldigt viktigt och som jag vill att du ägnar någon minut åt. Klicka in på Hasses blogg. Han skriver om cancer och har startat en insamling.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

4 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: