Dag 2- lite nya vägar

I går var jag lite seg. Lång dag och lite sömn. Värmen gör sitt. Jag blir helt enkelt seg.

Solen tar hårt, noga med skyddsfaktor (till skillnad från Hasse som ”glömde” sina armar i går) och har ändå lyckats fixa en rätt skaplig bränna redan efter en dag. Lite sporadisk dock. I dag jämnade jag ut den en aning.


Dagens tur blev på eftermiddagen. Rebate och Torremendo med en omväg till Hurcillo för glass. Energibars i fickan håller humöret uppe.


Vi har sett getter. De håller visst ordning på ogräset bland kronärtskockor.


En selfie i Rebate. För en gångs skull och enda gången under dagens runda som jag var först upp.


Vi stannade för att köpa vatten på macken i Torremendo. I fjol drack jag den godaste citronfantan någonsin. Provade en till i dag och den var lika underbar! Det smakar inte som hemma.


Lyckades fånga mitt sällskap på väg mot Zaneta. Här precis innan de får för sig att göra ett ryck. Jag hann inte med.


Vi stannade i Hurcillo för lite påfyllning och Björn har skapat en ny grej. #glasselife. På fiket kostade alla glassar 1,8 euro oavsett sort eller storlek. Praktiskt.

Dagens runda landade på 8,4 mil med lite nya vyer. 8,4 mil är inte som hemma. Här är det bra mycket jobbigare. Jag själv självdog efter Hurcillo och humöret sjönk. Så kan det va. Bättre i morgon säkert!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: