Dag fem- nu har kroppen vaknat

Börjar det bli lite tjatigt med cykelbilder, värme och tjat om fina turer? Ni får stå ut eller läsa en annan blogg. Snart återgår jag till vardagslunk på mtb:n.


Det börjar kännas att kroppen har trampat 40 mil sedan i måndags. Inte att den är trött utan att den har vaknat till liv. Långt i från någon tävlingsform men på gång.

Det blir inte några monsterpass vad gäller längd men timmarna tickar på. Det är kuperat och det blåser rejält varje tur. Det känns som det räcker gott och väl med de 7-10 milarna vi gör.


I dag har vi fikat och kört partempo däremellan. Jag har legat på tröskel och känt det där sköna suget i benen. Har sen jagat Hasses rulle och försökt få ned pulsen. Maxpuls bitvis när jag dragit och känt mig stark uppför. Tuggat styrlinda i sjuk motvind i flera mil.


På 7 mil hann vi med en lunch i Benijofar, kaffe americano (som för övrigt är det närmaste svenskt kaffe jag har kommit) i Hurcillo och en jordgubbsglass i Torremendo. Bra jobbat liksom!


Nu är det en vecka kvar till Långa Billingeracet. Känns lite avlägset just nu. Ingen cykel ännu och lite stigcykling men det är första tävlingen för säsongen, då är det ok att vara lite ringrostig.

Just nu känner jag ett stort sug att cykla mer racer. Så som jag gjorde förut. Jag känner också ett sug att prova lite mer tempo.

Äh..tänker på det sen, nu ska jag slänga mig i poolen innan middagen. Någon bikinibild får ni inte.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: