I dag har jag varit mamma i 18 år

I dag är det ingen vanlig dag. Det är nämligen Cissis 18-årsdag.

Då 2000 var det långfredag och jag var 20 år. Jag kommer i håg att solen gick upp och reflekterades i ett fönster i ett hus vi passerade på väg in BB. Strax innan kl.3 den långfredagen blev jag mamma till ett mörkhårigt litet knyte som i dag är en ung kvinna. Jag funderade många gånger hur jag skulle klara det. Att vara förälder, hur gjorde man och hur skulle livet se ut. Ständiga funderingar genom trotsåldrar och tonår.

Det har varit en otrolig resa från den där långfredagen till i dag och den resan fortsätter. För förälder kommer jag alltid att vara. Förälder till en människa som berikar mitt liv så otroligt mycket. Som har ett stort hjärta och skänker så otroligt mycket kärlek. Som får mig att skratta så att tårarna rinner och har så mycket klokskap i sig. Som lärt mig mycket om mig själv. Det är häftigt. Riktigt häftigt!

Så stort grattis på din dag Cissi!

5

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: