Det viktiga dagsljuset och lunchvlogg

I går frågade Elna på sin Instagram om vilka som hade snortsportat utomhus. Jag svarade att jag snart skulle snortsporta men inomhus. Vi hade handlat julklappar och ätit en sen middag och jag kände verkligen inte för att ta på mig många lager kläder. Kände inte för att ladda pannlamporna och leta reflexväst. Jag kände bara för att rulla i 40 minuter. Det blev en gruppcykling på Zwift i ett mycket lugnt tempo. Fick en kommentar sedan av Martin som tyckte vi Zwiftare missade de otroligt bra förhållandena i Lillsjön.

Måhända att jag gjorde det i går men jag hade planerat in en lunchrunda idag. Innan det utlovade regnet och plusgraderna skulle komma. Den enda dagen den här veckan som skulle vara möjlig för att nyttja friskvårdstimmen i dagsjus.

För dagsljuset är så viktigt den här årstiden när solen nästan inte orkar upp om dagarna. Nu är det snart som allra mörkast och kroppen längtar som mest efter ljuset. Solen ger knappast några d-vitaminer så här års men den ger lite energi. En timme kan göra underverk för att klara av en eftermiddag på kontoret.

För nästan en timme spenderade jag på Fatbiken i Lillsjön. I ett lika lugnt tempo som i går. Jätteskönt och ett sånt där pass som gör mörkercyklingen lättare att hantera. Jag tog även med mig GoPro:n och klippte i hop en vlogg av lunchträningen. För att visa er hur otroligt fina våra vinterstigar är här i Östersund. I dag en vlogg utan musik men desto mer surr på mig själv. Har man inget sällskap får man prata med sig själv, eller hur?

 

Har du tränat något i dag? Kanske har du fångat lite dagsljus?

4

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

One Comment

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: