Den här ungen är galen

Och hon är inte bra för mina planerade vilodagar. I går efter lite gott kvällsfika kom hon på att det skulle vara roligt att bara rulla lite ute. Jamen jag ska ju vila sa jag. Lite då? Bedjande ögon, sådana är svårt att stå emot. Vädret var också så där cykelperfekt. Alltså det var svårt att stå emot helt enkelt.

Cykla är kul. 
Första teknikstigen på ÖSK:s 5 km slinga. Utför med mycket stök. 
Stormen Ivar som drog förbi vid lucia i fjol tog med sig ett och annat träd. 

Det slutade med att vi drog upp till ÖSK för att köra ÖSK:s 5 km slinga. Massor av bra teknikträning, en slinga vi körde i somras. Jag hade lite bökigt i dag att få något flyt med min fujibuss och mina sega post-långloppsben. Lika bökigt var det att hänga på ovan galna unge som uppenbarligen har satt sprätt på sina unga fräscha cykelben. Tant Helena kan glömma att gemensamma pass kan kallas återhämtningspass. Det kvalar mer in som intervall-kränkningspass.

Ungen är också skrämmande lik mig vad gäller tokiga upptåg. Vet ni vad hon planerar att göra på söndag? Jo hon frågade om vi inte kunde cykla hem från stugan! 10.5 mil. Hon tänkte först köra mtb hem. Nepp, där går gränsen! Racer inget annat än racer. Så nu är det visst bestämt.

Hon ska cykla till Åre med sin pappa och familj vilket är 8 mil. Hon tänkte att det var bra att ha cyklat ett längre pass innan?!
Vad månne det bli av barnet?

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

4 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: