Det är helg och jag har en plan!

Den här veckan har varit underlig. Gått sakta samtidigt som den runnit i väg. Jag är en vecka i från semester har mentalt stämplat ut redan. Vi har haft höstkallt väder och snö har rapporterats från Åreskutan. Sommaren känns långt borta men jag gillar det ändå.

Jag har varit galet trött och samtidigt inte kunnat sova. Tankarna har snurrat i ett. Jag har kört knäövningar hemma på vardagsrummet. En gång på morgonen och en gång på kvällen. Lagt in dem i Training Peaks bara för att känna mig nöjd att kunna bocka av gröna pass i kalendern. Jag har promenerat och gått i trappor och balanserat på ett ben vid skrivbordet och känner att det går åt rätt håll. Jag har inte haft särskilt ont i knät men självklart lite stel.

Jag har hunnit med en afterwork och påbörjat en serie att titta på. Något jag aldrig gör annars. Försöker varva ned så gott det går för att lugnt komma in i semestern. Det känns ljust på något sätt och jag tänker att allt löser sig. Och kanske det bästa av allt. Det väntar stughelg.

Vi åker ned i kväll och jag har en plan. En mycket försiktig plan som jag tror kan fungera. Jag ska prova att cykla i morgon. Vi gör ett återbesök i Lofsdalen tillsammans med Sandra. Jag tror att mitt knä är tillräckligt stabilt och skulle det visa sig att det inte går är det inte hela världen faktiskt. Bara jag får försöka. Skulle det visa sig gå bra kommer vi prova Stenrutsleden också.

Sedan ska jag inspektera Lilkvista XC- arena som vi lite skämtsamt sa att vi bör bygga om till bikepark. Men det finns inte tillräckligt med fallhöjd. Det behövs säkert lite omvårdnad av våra byggda broar, hopp och stenkistor efter en snörik vinter.

Om vädret tillåter blir det en tur på fjället på söndag. Jag längtar som vanligt ut. Få gå lite, sitta på en sten och tomglo. Sedan ska jag sammanställa ett önskeinlägg här till bloggen!

Det blir en bra helg och jag har en plan!

2

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: