• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Det är ju fredag och lite om helgens planer

Det är ju fredag och lite om helgens planer

Processed with Snapseed.

Från i onsdags när jag passade på att ta en kort runda direkt efter jobbet. Dagarna är korta nu, börjar mörkna redan vid femtiden.

Jag passar på att skriva ett kort inlägg i stället för att fika. Jag är fortfarande mätt efter morgonens hotellfrukost. När vi klev upp i morse regnade det. Jag försökte hitta några anledningar till att hoppa över morgoncyklingen i dag. Hade jag inte lite ont i halsen? Nej. Lite hängig? Inte det minsta? Inte ens lite lite huvudvärk? NEJ. Trötthet, var det en giltig orsak att dra täcket över huvudet och somna om? NEJ NEJ.

Så i fem plusgrader och strilande kallt höstregn samlades vi vid Scandic och cyklade över Spikbodarna i dag. Jag hade pigga ben och gick på låg puls turen igenom bortsett från ett ryck upp för en backe. Ovanligt för att vara en Happymorningride där jag vanligtvis toppar pulsmässigt redan innan vi ens nått första stigen. Nu var det faktiskt extra bra att jag höll mig i skinnet eftersom jag ska springa en sväng med Sandra i kväll. Tisdagar har varit våran löpardag men i veckan har det varit fullt på kvällarna.

Så över till helgens plan. Vi stannar kvar i stan i helgen vilket är bra. Jag behöver komma i kapp lite med hemmet och i bland är det skönt att inte behöva åka någonstans på fredagskvällen.

  • I morgon lördag är det visning av 2017-års cyklar på Egons. Jag och Hasse ska dit. Efter den här visningen tänkte jag berätta vilken liten skönhet till cykel som jag beställt! På eftermiddagen medan det fortfarande är ljust står övningskörning på schemat. Eftersom eftermiddagarna blir mörka snabbt och jag är lite osäker att släppa ut min dotter i stadstrafik i mörker får vi passa på i helgen. Kanske hinner jag med att träna något, vi får se.
  • Söndag är det Böleride & Tages som Cecilia Thomasson döpte sitt event till. En distansrunda på ca 3 timmar på för mig en del nya stigar på Annersia. Det avslutas med fika på Tages på  Frösön efteråt. Det ser jag framemot mot! Både fikat och cyklingen. Distanspass behöver min kropp.

Sedan så tänkte jag svara på era frågor som ni lämnade för ett tag sedan. Kanske ett inlägg redan i kväll.

Vad ska ni hitta på i helgen?

6

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

12 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: