• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Det kom ett paket och måndagsspinning
craft

Det kom ett paket och måndagsspinning

Bortse från mina stela armar. Brukar inte se ut så här. Rätt mysig instruktörshörna vi har eller hur?

Vi börjar med spinningen och håller lite på det där paketet jag hintade om på facebook tidigare i dag.  Måndag innebär ju spinning för min del och mina trogna stammisar. Måndag efter måndag kommer de. I bland hinner några nya knipa en plats på söndagskvällen för det är rykande åtgång på platserna. Superroligt så klart. De nya återkommer också vilket är ettt bra betyg. Det är så himla roligt att se deltagarnas utvekling och hur mycket de går in för uppgiften. Hur de jobbar, en del lätt sammanbitna med fokuserad blick och några med de där endorfinleendet som kommer efter det varit som allra jobbigast. Deltagarnas glädje efteråt är min stora belöning. En del av det som gör att jag gång på gång sitter där framme. Det är mitt bästa jobb på sidan av mitt ordinarie. Det som ger mig så otroligt mycket. Tänk bara den känslan när någon kommer fram efteråt och tackar för att det var så roligt, att spinning inte var så trist som de trodde och att de var så nöjda med sin insats. Det är något speciellt!

Vi lämnar spinningen och går över till paketet (Hoppade du raskt över första stycket? hehe, nyfiken?)

craft

Paket måste vara det roligaste som finns! Både de som kommer lite spontant och de man beställt själv. Paket är paket liksom.

I fredags kom paketavi:n per post. Paketet skulle inte kunna hämtas ut förens i dag. Har längtat det där paketet hela helgen. För i det skulle det ligga fina cykelkläder från vännerna på Craft.  Det blev (h)julafton när vi öppnade det hemma innan middagen och såg att det låg mycket mer än vi hade förväntat oss. Ni som läst bloggen ett tag vet att det inte är någon hemlighet att jag gillar deras cykel- och skidkläder. Det mesta i min träningsgarderob är från dem (och Hasses, vilket ni säkert läst om ni nyss klickat in på hans blogg, det här med att blogga i samma hushåll blir lätt en upprepning av samma sak) Därför är det extra roligt att få prova lite av vårens nyheter på cykelfronten. Jag har ju varit mer än nöjd med stigcyklarshortsen jag nött i sommar och vinterkläderna från serien Belle

I vilket fall som helst var det stor lycka på Ringvägen. Åh så fint, nämen titta ett par handskar i lila, å vilket skönt matrial. Cykelsuget blev inte mindre av detta kan jag säga. Nu vill jag ha barmark, lerprickar i ansiktet, lite kyla vårdagar med grymt fina armvärmare, ljummen sportdryck i vattenflaskan och långa pass på racern med bländande vita strumpor. Sen får det gärna dra lite så jag får anvädning för den där featherlightvindjackan som jag föll för direkt. Den blir för övrigt perfekt att springa i. Jag har nämligen bott i Hasses gula som han fyndade för något år sedan.

craft

Den lila färgen hänger med och glad är jag för det. Den kortärmade glowtröjan var ruskigt skön att spinna i.


craft

Underst ett par craft glow bib i tjejmodell med den där knäppningen som kom i fjol. Äntligen får jag prova den! Rosa armvärmare, här går jag defentivt utanför min komfortzon.


craft

Kanske det som jag gillade allra mest så här på en gång. Featherlight-jackan som du lätt gör till en liten boll och stoppar i ryggfickan. I lila och orange dessutom!


craft

Premiärade tröja och brallor på spinningen och tog en sådan där omklädesrumsselfie. Min dotter tar säkert fram den lite större skämskudden.


Är det sommar snart?

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

15 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: