• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • En alldeles särskilt fin fredagsafterwork

En alldeles särskilt fin fredagsafterwork

Det var så längesedan jag och min dotter cyklade tillsammans. De gånger vi varit ut i sommar är lätträkande och vad jag har saknat hennes sällskap. Men i bland kommer så mycket mellan i vardagen. Hon jobbar, jag jobbar och tiden finns inte.

I dag blev det äntligen av. Egentligen var jag alldeles för trött. Jag valde att hoppa över en afterwork på stan för att jag helt enkelt inte orkade vara social. Det kan vara så i bland och många gånger är det skönt att bara komma hem och inte träffa någon annan. Få vara lite ensam. Sedan har den första arbetsveckan efter semestern varit en stor omställning.

Hursom skulle Cissi och hennes kille William ut och cykla. Jag kände mig för trött och lite hängig efter en rejäl urladdning med backträning häromdagen. Men samtidigt brukar lite lugn cykling sådana här trötta dagar vara just det som gör mig lite piggare och lite mer gladare.

Jag valde att följa med om de lovade att köra lugnt. Det blev en alldeles särskilt fin afterwork på fina muminstigar och lite snurr i spikis. Inget högt tempo eller puls att tala om. Benen kändes ganska okej jämfört med för någon dag sedan. Men allra bäst kändes det i själen. Över att få cykla tillsammans igen, få ligga bakom Cissi som kör så otroligt bra på stig.

En fin start på helgen helt enkelt!

 

2

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: