• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • En helg lika medioker som en Snack Pot

En helg lika medioker som en Snack Pot

I fredags åkte vi på fotoutflykt längs med Fäbodvägen från Persåsen till Börtnan. En lång men otroligt fin dag som toppades med en medioker Snack Pot i ett vindskydd i Arådalen. De här snack pot:sen levde vi på under semestern. Ingen smakupplevelse men billiga, mättande och enkla. Och rätt tråkiga.

Vi passade på att ägna fredagen åt att vara ute eftersom helgen skulle regna bort enligt väderleksrapporten. Och visst har det regnat. I två dagar har det strilat ned utanför lägenhetens fönster. Vi har inte gjort så mycket. Jag tappade nästan lite fart av fredagens utflykt. Som all energi rann av mig. Jag har varit trött, irriterad och inte fått något vettigt gjort. Jag har så mycket jag vill skriva om. Många bilder jag vill gå igenom, filmer att se men inget blir gjort. Ingenting alls. I stället tomglor jag mest.

Ägnat helgen åt att hänga i soffan och sitta vid köksbordet. Åka på affären en kort sväng. Tittat på VM i cykel och övat på att ha tråkigt och konstaterat att det kryper i mig när jag inte får ut min rastlöshet i rörelse. Jag har gjort vad jag kunnat med lite cykel varje dag och rehabövningar.

Försökt att se allt lite mer positivt men kommit fram till att jag behöver få röra på mig ordentligt för att bli en lite trevligare människa. Och kommit fram till att jag aldrig mer ska gnälla över kortare träningsuppehåll på ett par dagar för en förkylning eller något i den stilen. Till veckan är 5 veckor efter operation. Det är lång tid utan endorfiner.

Så en helg lika medioker som en Snack Pot har passerat. Och på något vis har det ändå varit ganska skönt att inte göra så mycket trots allt. Och i morgon är det en ny vecka som jag ser framemot!

1

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: