En kort målrapport

Vi är i mål hela familjen. Hon i mitten gjorde nog sitt bästa lopp någonsin!

Jag själv var livrädd för starten. Det går fort och idag kändes det ovanligt stressigt och osäkert med krascher som följd. Jag tog det medvetet lugnt ända ned till 301:an. Körde sedan med ett lugn i kroppen och helt utan tanke på placeringar. Tänkte nästan be tjejen som åkt på mitt hjul i två mil att gå om sista kilometrarna- bara för att hon kämpat så bra. Men någon måtta på chillandet fick det vara. Rullade in med ett pers på tre minuter och tog en 5:e plats i ett helt sinnesssjukt starkt D30-fält. Det är jag så himla nöjd med!

Nu är Långlopp över för mig. Det könns bra.

Nu ska vi äta och rulla hemöver. Racereport på bloggen så småningom.

10

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

10 Comments

 • Sara Borg

  juli 9, 2017 at 18:40

  Gött att höra! Jag ser fram emot lopprapporten, jag älskar att läsa dina skilldringar. Du kommer ihåg på ett helt annat sätt än jag gör efteråt, och skriver så målande, det är som om jag lägger allt bakom mig så snart jag passerar en mållinje – på gott och ont.
  Sara Borg recently posted…LöparstyrkaMy Profile

  Svara
  • Helena Enqvist

   juli 9, 2017 at 19:08

   Den klassiska alla samtidigt. Här på suggan är det förenat med livsfara, för alla. Om starten gjordes lite bättre -för alla skulle det bli ett roligare lopp. Lugn Masterstart sägs det med 40-45 knyck i rondeller och smala gator är läskigt.

   Svara
 • Henrik Reidemar

  juli 11, 2017 at 14:28

  Hej Helena.
  Jag kollade på Strava FlyBys.
  Jag måste ha passerat dej i mitten av loppet.
  Efter Nedre Gärdsjö gick man över en bro sen ut på en ögla.
  I slutet av öglan så gick stigen nerför följt av en högersväng ut på en väg.
  Där tror jag att jag passerade dej, hade Gula Enköpings CK kläder på mej.

  Jag har skickat 4 mejl till Cykelkraft som dem har ignorerat.
  Deras avsaknad av service är skrämmande. Det klånkar hela tiden när jag cyklar på cykeln nu.

  Mvh
  Henrik Reidemar (En till Superior ägare)

  Svara
  • Helena

   juli 16, 2017 at 16:54

   Vad jäkla trist (ursäkta språkvalet) att inte få någon respons. Våran lokala cykelhandlare har varit i kontakt DT-swiss och de påstod att det skulle vara så här, att det glappar lite och att man ska ställa om returen..för det enligt dem för många klickmöjligheter än vad som behövs. Öh..tänkte jag. Det ska inte glappa och klonka av en gaffel och varför gör man en massa valmöjligehter som inte behövs? Jag tror att det var en ursäkt för att inte vilja ta tag i problemet. Min dämpare glappar lite då och då. I bland ingenting och vissa gånger känns det ändå ned i tramporna framförallt i låst läge. Min sambo har gjort en dämparservice nyligen och upplevde att det blev lite bättre. Men ändå.

   Svara

Lämna ett svar

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: